Suomi
Gamereactor
Videos
The Callisto Protocol
HQ

The Callisto Protocol - Talking tech, effort and creativity at Striking Distance Spain

The Callisto Protocol - Talking tech, effort and creativity at Striking Distance Spain

Audio transcriptions

"Olemme matkanneet ei niin iskuetäisyydelle SDS:n kavereille vierailulle heidän uusiin toimistoihinsa.
Espanjassa, ja täällä on todella mukava olla. Olen pelannut peliä ja odotan todella innolla...
että pääsen puhumaan itse pelistä, mutta ensin haluaisin kysyä teiltä tästä operaatiosta, siitä, miten tämä yhteistyö syntyi ja mikä on sinun roolisi iskuetäisyydelle operaatiossa? Tämä juontaa juurensa siihen aikaan, kun teimme yhteistyötä aiemmin ja me..."

"työskentelimme Call of Dutyn parissa ja meillä oli todella hyvä suhde aikoinaan. Joten vuosien varrella minulla oli mahdollisuus työskennellä monien pelien parissa Glenin kanssa ja viedä teknologiaa eteenpäin, ja tämän jälkeen - studion perustamisen jälkeen oli minulle hyvin luonnollinen siirto seurata kauhupelien tekijänä.
fanina ja todella rakastin tämäntyyppisiä pelejä. Kun aloitit pelin tekemisen, halusit asettaa uuden riman selviytymiskauhulle ja halusit tehdä tästä pelottavimman pelin, joten..."

"kaukana. Peli on nyt melkein valmis, tunnetko, että olet saavuttanut tuon tarkoituksen, tuon tavoitteen?
Minusta se on aika pelottavaa. Minun täytyy sanoa, että se on vaikeaa, se on vaikeaa, kun voi sanoa, että hei, minulla on...
Pelottaa taas, koska sitä on katsellut kolme vuotta, mutta olen hyvin tyytyväinen...
peliin. Mielestäni me saavutimme tiedättehän meidän tavoitteet siinä ja tärkeintä on myös asettaa se erottaa se muista peleistä, joihin sitä verrataan, ja se on iso asia. Joten uskon, että olemme onnistuneet myös siinä. Pelkäätkö, että ihmiset tuntevat painetta, että voi luoja, en aio..."

"olla niin luova itse en voi keksiä uutta tapaa lähestyä tätä? Ei, koska me heitimme sinut tavallaan peliin ja kolmannelle tasolle, joten annoimme sinulle kaiken...
etkä edes käyttänyt vielä hiiviskelyä, mutta annoimme sinulle kaiken oikein, mutta sinun täytyy olla - esitelty nämä asiat, joten teillä on paljon aikaa paljon aikaa opetella jokainen niistä."

"Sitten pelin edetessä voit alkaa päivittää aseitasi ja hankkia uusia aseita, olitpa sitten Haluatko niitä, joten annamme sinulle mahdollisuuden oppia, sopeutua ja harjoitella...
ei se ei ole sitä että jonkin ajan kuluttua te tiedätte nämä asiat niin paljon että te olette niin kuin epäluonnollinen. Yksi asia mikä minua ihmetyttää on se, että miten te saatte kolmessa vuodessa valmiiksi A-tason pelin?
kun teillä on pandemia ja kaikki ne ongelmat, joita olemme nähneet muilla studioilla..."

"Tämä on uusi studio, uusi teknologia, jonka te lisäsitte. Tämä on teille molemmille.
jotka ovat työskennelleet sen paraatin parissa. Minulle avainasemassa on yhteistyö...
tiimien välinen viestintä on hyvin tiivistä, ja varsinkin kun työskentelee kotoa käsin, minä...
Mielestäni on todella tärkeää pysyä tiiviisti ja pitää tiedonkulku käynnissä, joten uskon, että Minulle se oli luultavasti tärkein osa, joka mahdollisti tämän."

"Joo, se on vaikea tajuta, koska me vain jatkoimme omia juttujamme emmekä tienneet...
mitä muut mitä muut studiot mitä mitä mitä on tekeillä, mutta kun sitten he alkoivat myöhästyä...
ja myöhemmin ja myöhemmin tiedätte, niin katson taaksepäin tiimiä ja sitä, miten kaikki tekivät yhteistyötä ja työskentelivät - yhdessä aika nopeasti, että kun ajattelee, että voi hitto, tämä on aika ainutlaatuista, mutta kyllä me menimme siitä, että yhdestä kahdesta IT-ihmisestä tiimiin, joka joutuu matkustamaan ympäriinsä ja pystyttelemään."

"Laitteita me pystytämme palvelimia Las Vegasissa meillä on ihmisiä 17 osavaltiossa kolmessa maassa.
olemme yrittäneet tehdä pelin parissa työskentelevien ihmisten olon mukavaksi...
saamaan laitteensa nopeasti, jotta he voisivat vain työskennellä pelin parissa ja niin paljon kuin mahdollista.
voit antaa heidän vain tehdä työtään, niin he tekivät, ja he olivat hyvin..."

"intohimoisesti peliä kohtaan. Vähän teknisesti, pidin todella esityksestänne ja tuloksesta...
koska olen pelannut ja rakastan kaikkea säteen jäljittämää valaistusta ja tekstuureja ja koko juttu, jonka selitit aiemmin, joten kerro katsojillemme hieman lisää siitä, miten yritätte tavallaan kehittyä Unreal Engine 4:n jälkeen, mutta ette perusta teknologiaanne Unreal Engine 4:n pohjalta."

"Unreal Engine 5:een vaan 4:ään, mutta omanlaisenne evoluution ja oman kehityksenne avulla.
Se on kuin eri tyyppiset pelit vaativat eri tyyppistä teknologiaa oikein ja vuonna meidän tapauksessamme meidän pelimme on todella intiimi meillä on paljon käytäviä suljettuja ovia tiedätkö alueita ja se tekee erilaisia valintoja, joten meidän tapauksessamme halusimme kiinnittää huomiota pikemminkin kuin valaistuksen dynamiikkaan, vaan halusimme kiinnittää paljon huomiota koko realistiseen siihen, että siellä on se koetaan oikein ja ja ja valinnat jotka olet tehnyt teknisesti ne muuttuvat radikaalisti joten valitsimme hyvin erilaisen suunnan, joka mahdollisti meille ainutlaatuisemman kauhun luomisen."

"kokemuksen varjojen ja heijastusten avulla, jotka olisivat melko tarkkoja, kuten jos joku - kysyisi minulta, että mitä mitä next gen tarkoittaa minulle next gen on kyky saada kaikki nämä hyvin suuret valomäärät, joita meillä on, että ne kaikki voivat heittää varjoja ja että kaikki ne ovat tarkkoja, ja ainoa tapa oli käyttää säteenseurantaa. Ja erityisesti kasvot näyttävät hullun hyvältä näyttävät todella hyvältä ja kasvoista puheen ollen yksi yllätys viimeisimmässä trailerissa oli se että Karen Fukuhara. Kertokaa meille hieman tästä tarinasta, miten halusitte tehdä..."

"ja mitä se merkitsee teille, tarinalle ja faneille. Aivan hyvin.
Boys oli vasta tulossa ulos, mutta siihen mennessä oli jo kokonainen kausi mennyt.
ja monet fanit sen luulen että hänen hahmonsa oli juuri tulossa kyllä kyllä vain tavallaan teki sen esiintyminen muutamissa niistä mutta olimme nähneet hänet myös Suicide Squadissa joten olimme kuin okei me tarvitsemme me haluamme nousevan ja tiedätte näyttelijä joka näyttää ja toimii tavallaan voi olla tavallaan kova mutta silti haastava Joshille, ja hän oli juuri sellainen hahmo..."

"Olen iloinen, että valitsimme hänet, koska heidän kemiansa ja ei-kemiansa valkokankaalla...
todella auttaa tarinaa. Palatakseni tekniikkaan, mitä voit kertoa meille laitteistosta ja suorituskyvystä Olen pelannut PS5:lla se näyttää hyvältä en tiedä FPS:stä johon tähtäätte ja mitä voitte kertoa meille työskentelystä kolmella eri laitteistolla kaiken sen kanssa mitä teillä on UE4:n päälle? Joten se on hyvin haastavaa, koska ne olivat saatat yleensä joutua huolehtimaan kahdesta alustasta juuri nyt meidän täytyy huolehtia next-gen esikatselusta ja kaikista konsolien makuja niin paljon ja on varmistettava, että peli pyörii hienosti."

"kaikilla niistä, ja uskon, että me halusimme myös antaa käyttäjälle hyvän kokemuksen.
ja saada hänet valitsemaan haluamansa pelitavan, joten tässä yhteydessä meillä on kaksi vaihtoehtoa, joita aiomme käyttää.
fidelity-tila, jossa voit soittaa kaikkine kelloineen ja pillejä, jotka selitimme tänään, varjot, läpikuultavuus, taittuminen, kaikki nämä..."

"efektit tulevat olemaan saatavilla siellä korkeimmalla laadulla ja sitten meillä on vielä toinen tila, joka tulee olemaan suorituskykyinen tila, jossa ihmiset voivat pelata nopeudella 60 kuvaa sekunnissa käyttäen perinteisempiä tekniikoita, mutta saaden sulavamman kokemuksen.
Yritämme periaatteessa saada kaikki pelaajat valitsemaan haluamansa tavan pelata meidän pelin riippuen heidän profiilistaan haluan yhden hieman henkilökohtaisemman sinulle olet taiteilija joten olemme tehneet Olemme puhuneet tarpeeksi teknologiasta. Olet itse taiteilija, olen ollut katsellut piirustuksiasi, maalauksiasi, karikatyyrejäsi ja kaikkea muuta."

"voimmeko löytää jonkinlaista viittausta taiteeseesi pelissä, tiedäthän, vain siinä, että...
että olin ennen scifi-taiteilija en ole tehnyt sitä pitkään aikaan, mutta jotenkin...
Pidän maalaukseni ja ja ja ja 2d jutut erillään peleistä joita teen...
se on vain kaksi eri taidemuotoa minulle kaksi eri tapaa ajatella, joten en tee taidettani keksiäkseni ideoita peleihini joten ne toimivat yhdessä mutta ne eivät kuulu yhteen..."

"olet nähnyt sen, joten kyllä, mutta kiitos kun otit sen esille, joten kyllä, puhuessani siitä...
tiedättehän asioita jotka ovat erillisiä ja jotka eivät liity toisiinsa ollenkaan, te ilmoititte että tämä ei ole enää...
osa pub g-universumia aiemmin tänä vuonna, mutta että voisimme ehkä löytää joitakin yllätyksiä - voisitko kiusoittelemaan mitä pelaajat voivat odottaa tältä osin joo tiedätte se ei tule olemaan uh se ei ole vielä avointa um se voi kestää vähän aikaa että ihmiset oppivat pari asiaa mutta pidimme siellä jonkin verran tarinaa ja nyökkäilimme pubin miehelle..."

"Kalisto on melkein ulkona ja uusi studio täällä ja tiimit, jotka teillä on...
puhuitte siitä, mitä voimme odottaa teiltä seuraavaksi uh useita pelejä uh samaa genreä haluatte kokeilla jotain uutta mitä voitte kertoa meille mitä on seuraavaksi noh um istumme alas ja suunnittelemme vähän... Meillä ei ole ollut paljon aikaa, mutta henkilökohtaisesti... Tiedätkö, minä..."

"toivon, että voisimme tehdä jatko-osan... Meidän täytyy puhua siitä Kraftonin kanssa...
se vie aikaa selvittää kaikki se um haluan studion kasvavan oikeesti jos tulevaisuudessa um teemme kaksi peliä haluaisin tehdä niin ja uh ehdottomasti osa suunnitelmiani on kasvaa uh espanja uh itseasiassa tänä vuonna haluan sen vähintään tuplaantuvan um me todella haluamme uh uh uh zaragozan olevan Suurten insinöörien ja taiteilijoiden kasvualusta. Haluamme ihmisten tietävän, että se on Se on Euroopan parhaiden magneetti. Täydellistä. Selvä. Ja viimeinen."

"Loppusuoralla peli julkaistaan joulukuussa. Teette paljon töitä...
On ollut jonkin verran kiistaa siitä, kuinka paljon työtä on viimeisessä vaiheessa, joten minä vain...
Halusin kysyä, miltä sinusta tuntuu, miltä tiimistä tuntuu täällä Espanjassa ja ja...
muut studiot ja tiimit, joita teillä on ympäri valtioita ja miltä kaikki näyttää tässä finaalissa."

"venytän teille molemmille. Kiitos pienelle tiimille...
jotka ovat tehneet kovasti töitä ja minä olen aina kiittänyt tiimiäni, joka tekee kovasti töitä puolestasi.
Haluat kiittää heitä sinun täytyy kiittää heitä oikein um se toi lisää kiistaa lisää kiistaa kuin luulin ja um mutta näin jälkikäteen ajateltuna oikeesti um jos voin parantua niin me parannamme sitä ja jos tämä voi olla katalysaattori muutokselle, niin se on katalysaattori muutokselle, jota me odotamme."

"Urani on ollut kriittinen. Vihaan sitä. En halua tehdä sitä. En halua, että tiimini tekee sitä.
Olemme olleet niin hyviä, että olemme voittaneet parhaan työpaikan...
videopeliteollisuudessa tänä vuonna, joten haluan voittaa sen joka vuosi.
Ei, emme usko siihen. Annamme ihmisille mahdollisuuden tehdä töitä kotona."

"150 ihmistä työskentelee nyt kotona ja ympäri maata ja ympäri maailmaa ja jos he...
voivat viettää aikaa perheensä kanssa, että se on se mitä haluamme mitään lisätä nyt kun teillä on - tämä upouusi upea toimisto. Kuten olette ehkä nähneetkin, kuten sanotaan, - positiivista energiaa täällä, kaikki ovat todella iloisia ja he ovat todella innoissaan nähdessään - että tämä peli on ohi, ja se puhuu omasta puolestaan."

"mitä olemme tehneet viimeisten kolmen vuoden aikana ja odotamme todella innolla.
että pääsemme pelaamaan koko peliä joulukuussa, joten kiitos paljon ajastanne ihanat uudet toimistot nauttikaa työskentelystä ja nauttikaa pelistä kun se julkaistaan kiitos kiitos kiitos kiitos ja kiitos faneille Joo me todella arvostamme faneja ja toivottavasti tekin nautitte pelistä."

"Kippis"

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää