Suomi
Gamereactor
Videos
The Occultist
HQ

The Occultist - David Lorenzo Gamepolis 22 haastattelussa

The Occultist - David Lorenzo Gamepolis 22 haastattelussa

Audio transcriptions

"Hei Gamereactorin ystävät, olemme Gamepolisissa Málagassa, Indie-alueella, katsomassa yhtä tämän vuoden Indie-sensaatioista, joka on The Occultist.
Se on kuin The Mentalist, mutta karmivalla tavalla. En tiedä, onko se oikea määritelmä. Kiitos, että liityit seuraamme, David.
Kiitos kiinnostuksesta meitä kohtaan. Voisi sanoa, kyllä, meille Okkultisti on kaveri, joka pystyy olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa, mitä kutsumme toiseksi puoleksi, toiseksi todellisuudeksi, olemaan yhteydessä henkiin, aaveisiin."

"Kaveri, joka on, hänen elämäntapansa on suorittaa rituaaleja, jotka perustuvat eri kulttuureihin ja uskontoihin, ja kyllä, voisi sanoa. Se on hyvä määritelmä.
Kuin The Mentalist, mutta karmivalla tavalla, ok. Miksi sanoisit, että kaikki puhuvat siitä? En tiedä tiedätkö sitä, mutta kaikki sanovat, että mene katsomaan The Occultistia, vaikka peli on vielä hyvin alussa.
Se on hyvin varhaisessa vaiheessa, se on täysin totta, mutta mielestäni teemme sen hyvällä tavalla. Huolehdimme kaikesta pelissä, visualisoinnista, grafiikasta, musiikista, äänestä, animaatioista, joten koko tuote on mielestäni hieno juttu."

"Täytyy sanoa, että grafiikka näyttää jo nyt erittäin hyvältä, mutta annoit tämän lyhyen esittelyn pelistä, mutta nyt keskitytään itse pelikonseptiin. Mitä teemme, kun tutkimme The Occultist -maailmaa ensimmäisen persoonan näkökulmasta?
Joo, mielestäni meillä on kaksi tärkeää asiaa. Ensinnäkin, ensimmäinen asia on heiluri. Mielestäni se on erilainen asia kuin muissa kauhuvideopeleissä. Meillä on viisi ainutlaatuista mekaniikkaa, jotka ympäröivät heiluria.
Emme halua taistella vihollisia vastaan, mekaniikat ovat vain löytää enemmän pelistä ja toinen asia, joka liittyy myös, on kerronta. Uskon, että meillä on loistava ja hieno ja myös omaperäinen käsikirjoitus pelin takana, ja sen haluamme pelaajan tietävän, tuntevan tarinan sen takana."

"Mikä on mielestäsi tasapaino toiminnan ja kerronnan välillä? Koska kun juttelimme ennen haastattelua, vertasimme tätä myös What Remains of Edith Fiennesiin ja myös Resident Evil 7:ään jne. Joten, minkä sanoisit olevan tuo tasapaino?
Joo, ehkä 50-50. Kun ihmiset kysyvät, millaisen pelin haluatte tehdä, sanoimme, että haluamme tehdä Witcher-kauhupelin. Rakastamme Resident Evil -pelejä, mutta olimme tehneet selväksi, ettemme halua zombeja tai aseita.
On hienoja studioita, jotka tekevät videopelejä zombeilla, emmekä halua kilpailla heidän kanssaan, joten vaihdamme viholliset aaveisiin, haamuihin ja henkiin. Joo, se taitaa olla teema."

"Mikä on pelin tämänhetkinen tilanne? Milloin haluatte julkaista ja mitä pelaajat testaavat tänään?
Tällä hetkellä meillä on tässä demossa noin 15% pelistä, mutta meillä on oikeasti 20% pelistä kehitetty ja sen odotetaan ilmestyvän vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.
Mitä voitte kertoa käyttämästänne teknologiasta? Onko se Unreal, Unity? Se näyttää todella kiillotetulta ja luulen, että käytät PC:tä."

"Kun aloitimme, olemme aina työskennelleet Unityn kanssa, mutta jos halusimme saavuttaa haluamamme visualisoinnin, olimme selvittäneet, että meidän on käytettävä Unreal Engineä.
Nyt demo on Unreal Engine 5:llä ja työskentelemme nyt PC:llä, mutta peliä kehitetään myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle."

Haastattelut

lisää

GRTV

lisää

Leffatrailerit

lisää

Trailerit

lisää

Tapahtumat

lisää