Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vancouver Titans eroaa päävalmentaja Dpein kanssa

Toisen kurjan kauden jälkeen Overwatch League -joukkue tekee joitain johtamismuutoksia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Siitä lähtien, kun se aloitti kautensa, jolloin Vancouver Titans oli yksi Overwatch Leaguen parhaista joukkueista, franchising ei ole onnistunut toistamaan tätä menestystä melkein missään määrin. Parin viime kauden aikana joukkue on istunut jatkuvasti tynnyrin pohjalla, eikä vuosi 2022 ollut erilainen. Siksi ei ole todellinen yllätys, että joukkue haluaa tehdä joitain muutoksia, ja tämä kaikki alkaa päävalmentajasta.

David "dpei" Pei on vapautettu tehtävistään joukkueen päävalmentajana, ja Titans julkaisee seuraavan lausunnon Twitterissä.

"David liittyi seuraamme erittäin vaikeana aikana kaudella ja nosti meidät ylös näkemyksellään ja asiantuntemuksellaan. Arvostamme kovaa työtä, jota hän teki päävalmentajanamme tällä kaudella. Kiitos & kaikkea hyvää eteenpäin."

Ei ole mainintaa siitä, mihin Dpei on menossa seuraavaksi tai samoin kuka Titans katsoo hänen korvaajakseen, mutta toivottavasti joukkue pystyy selvittämään joitain asioita pelastaakseen itsensä toiselta kaudelta sarjataulukon pohjalla.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä