Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Suurennuslasin alla Nvidia Reflex ja sen Latency Analyzer uudella videolla

Asus ROG Swift PG279QM -monitori kiinnitettiin tietokoneeseen, jossa oli Nvidian näytönohjain. Näin saatiin millisekunteja pois vasteajasta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Jos et jo valmiiksi tiennyt, on Nvidian Reflex-järjestelmä ohjelma, joka mahdollistaa tarkemman ja yksityiskohtaisemman analyysin viiveestä, joka syntyy hiireen liikkeen ja ruudulla näkyvän kursorin liikkeen välillä.

Reflex voi paremmin havainnollistaa, miten viive syntyy, ja lisäksi auttaa vähentämään kriittisiä millisekunteja. Näin olet mahdollisimman tehokas silloin, kun jokainen hetki on kriittinen menestyksen saavuttamiseksi.

Onkin helppoa "säästää" 20 ms joissakin tapauksissa, jos siis on kilpailullinen tai haluaa vain mahdollisimman hyvän pelikokemuksen. Joka tapauksessa on syytä höristää korvia.

Yhdessä Asusin kanssa me esittelemme Reflexin uudella videolla, jonka voi katsella alta. Voit myös lukea lisää Reflexistä täällä.

HQ
Suurennuslasin alla Nvidia Reflex ja sen Latency Analyzer uudella videolla

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.



Ladataan seuraavaa sisältöä