Suomi
Gamereactor
uutiset
Death Stranding Director's Cut

Onko Geforce Now -palvelu laittanut Death Strandingin pannaan Xboxilla?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Vergen toimittaja Tom Warren on varmistanut, että nyt Steamin pelien pelaaminen onnistuu Xboxilla, kun käyttää nVidian Geforce Now -palvelua. Moinen avaa tietenkin kiinnostavia mahdollisuuksia pelata Sonyn Playstation-pelejä Xboxilla.

Näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole, sillä Warren ilmoitti Twitterissä, että ilmeisesti Death Stranding on Xboxilla pannassa.

"Were you looking forward to playing Sony PC games on Xbox through Nvidia Geforce Now? I noticed something strange. You can't play Death Stranding, a Sony published game, on Xbox through Geforce Now. It's blocked from showing up in search results.

The weirdest part is that Sony doesn't publish Death Stranding on PC, only on console. That might not matter, though. If there's an agreement somewhere about cloud / console streaming exclusivity, then this could be why."

Draama jatkui, sillä myöhemmin Warren ilmoitti Death Strandingin pelaamisen olevan mahdollista Xboxilla sitten kuitenkin. Jujuna vain on, että käyttäjän täytyy olla Venäjällä.

Elämme kiintoisia aikoja.

Death Stranding Director's Cut

Kiitokset, Gaming Bolt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä