Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Halo Infiniten tarinatila paljastui näyttävän videon voimin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Heinäkuussa 2020 näytettiin tulevan Halo Infiniten pelattavuutta tarinatilan osalta, ja eihän se hyvältä näyttänyt. Reilusti yli vuosi on kulunut, ja nyt viimeinkin on saatu nähdä, miten 343 Industries on aikansa käyttänyt.

Vastassa on paitsi The Banished Zeta Halolla, ja lisäksi täytyy selvittää Cortanan kohtalo. Master Chiefin apuna on uusi tekoäly The Weapon, joka noudetaan mukaan oletettavasti pelin alussa. Tällä kertaa kartalta valitaan, mihin suunnata taistelemaan, ja näkymä tuo mieleen hämärästi Super Mario Worldin kartan. Master Chief pystyy niin ikään päivittämään omia kykyjään, joskaan ei ole tiedossa, tapahtuuko moinen suoraviivaisella kykypuulla.

Mukana on toki uusia aseita ja uusia pomovastuksia, kuten The Banished -porukan pomo War Chief Escharum ja ninjamainen Spartanien tappaja Elite nimeltä Jega 'Rdomnai. Uutena pahistyyppinä nähtiin Skimmerit.

Master Chief pystyy kutsumaan itselleen ajokkeja hieman samoin kuin Borderlandsin Catch-a-Ride-paikoissa tehdään.

Halo Infinite julkaistaan 8. joulukuuta PC:lle ja Xboxille. Toki teos on heti julkaisussaan mukana Xbox Game Passissa. Moninpeli puolestaan toimii free-to-play-periaatteella.

HQ
Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä