Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder (4K) on näyttävän näköinen, mutta sisällöltään hyvin kevyt ja unohdettava

Kyllä tämän kertaalleen katsoo, ja muutaman kerran hekottelee.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Thor: Love and Thunder

Gamereactorin aiemman arvion voi lukea täältä.

Jossain vaiheessa päätettiin, että Thor (Chris Hemsworth) on enemmänkin komediallinen hahmo. Tällä linjalla oli Thor: Ragnarök, ja samaa tietä jatkaa Thor: Love and Thunder. Tuloksena on erittäin kaunis ja näyttävä elokuva, joka on samaan aikaan tarinaltaan hyvin kevyt ja unohdettava.

Tarina on nopeasti kerrottu. Jumalien tappaja Gorr (Christian Bale) uhkaa maailmaa, joten Thorin on käytävä taistoon. Jostain syystä vanha heila Jane Foster (Natalie Portman) on saanut Mjölnir-vasaran hallintaansa, ja muuttuu The Mighty Thoriksi. Tästä kolmen henkilöhahmon dynamiikasta sitten saadaan suurin osa juonenkäänteistä, vaikka iso katras muutakin väkeä on elokuvassa mukana.

Tämä on mainos:

Kaikki näyttelijät hoitavat työnsä hyvin, ja teknisesti elokuva on odotetusti niin huippuluokkaa 4K-laadulla kuin vain ikinä toivoa sopii. Ongelma on siinä, ettei tarina ole oikeastaan täysin komedia, mutta ei myöskään täysin vakavasti otettavakaan. Ajoittain käsillä oleva kohtaus on selvästi komediaa, kun taas seuraava on jo hyvin vakavaa ja suorastaan surullista draamaa. Vaikutelmaksi jää, ettei tarina oikeastaan ollut erityisen hauska, mutta että siitä tehtiin kuin väkisin komediaa.

Se on sanottava, että valittu tarina kerrotaan kyllä hyvin alusta loppuun. Missään vaiheessa ei tarvitse jäädä sen ihmeemmin miettimään, mitä tapahtuu, ja kuka on kenenkin puolella. Moderneja ja progressiivisia osatekijöitä on odotetusti mukana, mutta ne ovat kaikki hyvin lyhyitä välähdyksiä ikään kuin joku olisi kulissien takana katsonut muistilistaa viittauksista, jotka on pakko sisällyttää mukaan riippumatta siitä, onko niillä mitään virkaa itse tarinassa.

Lisämateriaalit ovat kommenttiraidan lisäksi muutama lyhyt katsaus kulissien taakse, joissa harmillisesti keskitytään lähinnä rinkikehumiseen, ja tuottajat kertovat ajatuksistaan juuri nähdyn elokuvan tarinan osalta. Kaikesta paistaa läpi Marvelin vakiintunut sarjatuotanto, jossa elokuvat pusketaan jo kauan sitten valitun sapluunan lävitse.

Thor: Love and Thunder on näyttävä elokuva, jonka katsoo kertaalleen ihan mielellään. Mitään syvällistä tai mieleen jäävää ei kuitenkaan kannata odottaa.

Tämä on mainos:
HQ
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä