Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tässä kaikki mitä tietää tarvitsee The Dark Pictures: The Devil in Me -pelistä uudella All You Need to Know -videolla

Sonnustaudu siis brutaalille matkalle läpi Supermassive Gamesin uusimman kauhupelin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Supermassive Games ei ole kuluvana vuonna laiskotellut. Kesällä julkaistiin The Quarry, ja nyt marraskuussa Britannian kauhuspesialisteilta saatiin se viimeisin osa sarjaan The Dark Pictures Anthology.

Mikäli The Dark Pictures: The Devil in Me ei ole vielä tuttu, uusi All You Need to Know -video on juuri sinua varten. Katsauksessa on paitsi se, mikä pelissä on uutta myös se, miten neljäs ja viimeinen osa The Dark Pictures Anthologyn ensimmäisestä kaudesta päättyy, ja miten se eroaa edeltäjistään.

Tarkastelussa ovat niin tarina kuin henkilöhahmot, miten pelattavuutta on monipuolistettu uusien pelimekaniikkojen voimin, miten Supermassive Games on parantanut ympäristön tutkimisen mahdollisuuksia ja niin edelleen. Riennä siis pikaisesti katsomaan video, mikäli uteliaisuus heräsi.

Ja mikäli peli kiinnostaa, The Dark Pictures: The Devil in Me on nyt saatavilla PC:lle, Playstationille ja Xboxille.

HQ
The Dark Pictures: The Devil in Me

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä