Suomi
Gamereactor
uutiset
Scars Above
KUUMAA NYT: E3 2021 -sisältö

Scars Above yhdistää kotimaisen Returnalin pelattavuuden tutkimiseen ja pulmailuun

Mad Head Studion seuraava peli on "Alice in Wonderland meets Alien".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Serbialainen Mad Head Studio päästi Gamereactorin katsomaan ennakkoon tulevaa toiminnallista kauhuseikkailuaan. Scars Above on tunnelmallinen peli, jossa on pääosassa astronautti Kate. Hän tutkii outoa avaruusteknologiaa tuntemattoman planeetan pinnalla. Ympäristö ei ole iloinen Katen toimista, ja hirviöt väijyttävät tutkijan. Esitys jatkui muutaman väliaseman mittaisen matkan verran, kunnes vastaan asettui kivinen gorilla.

Yhteys kotimaiseen Returnaliin on huomattava, mutta Scars Above erottuu joukosta usealla tavalla. Tappelun ohella mukana on isosti ympäristön tutkiminen. Niin ikään pulmailua on luvassa, sillä hämähäkin verkkoja poltetaan pois tieltä, ja luodaan jäästä pitkospuu myrkyllisiä soita ylitettäessä. Kuolleita avaruusolioita on niin ikään tutkittava, sillä moinen tieto saattaa osoittautua hyödylliseksi.

Kehittäjien mukaan Scars Above on suunniteltu haastavaksi toimintapeliksi, jossa painotetaan taistelun ohella yhtä mittavasti ympäristön tutkimista. Yksinpeli aiotaan julkaista PC:lle ja konsoleille ensi vuonna.

Scars AboveScars Above
Scars AboveScars Above

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä