Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Ninjas in Pyjamas on tehnyt yhteistyötä Red Bullin kanssa

Ruotsalainen esports-organisaatio urheilee energiajuomabrändin logoa pelipaidoissaan, ja lisää on suunnitteilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalainen esports-organisaatio Ninjas in Pyjamas on solminut kumppanuuden massiivisen energiajuomabrändin Red Bullin kanssa. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että tämä alkaa näkemällä Red Bullin logon ilmestyvän NIP: n Counter-Strike: Global Offensive -pelipaitoihin, kun joukkue kilpailee BLAST Premier Fall Finalsissa, mutta tästä sopimuksesta tulee lisää tulevaisuudessa.

"Red Bull on ollut pelissä melkein yhtä kauan kuin me - ja missä on esportsia, siellä on Red Bull", sanoi NIP: n toimitusjohtaja Hicham Chahine. "On tunne, että ninjat saivat vihdoin siipensä! Raivoavan karmiininpunaisen härän näkeminen NIP-pelipaidoissamme on ylpeä hetki organisaatiollemme."

Tarkat yksityiskohdat siitä, mitä muuta kumppanuus kehittää sisältämään, eivät ole vielä yksityiskohtaisia, mutta meille kerrotaan, että se on "paljon enemmän kuin vain logo paidassa".

Ninjas in Pyjamas on tehnyt yhteistyötä Red Bullin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä