Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kohtaa Alex Høgh Andersen, Johnni Gade ja Sjeletyven keskiviikon suoratoistolähetyksessä

Kolmannessa suuren luokan lähetyksessä tavataan muun muassa Alex Høgh Andersen, joka tähditti TV-sarjaa Viikingit.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Wrath of the Lich King Classicin julkaisu lähestyy, ja sitä juhlitaan sarjalla suuren mittakaavan suoratoistolähetyksiä. Jo nyt on nähty sellaisia vieraita kuin Hammerfallin Oscar Dronjak ja näyttelijä Valter Skarsgård.

HQ

Se seuraava tulee olemaan toistaiseksi suurin, ja vieraina ovat Alex Høgh Andersen, Johnni Gade ja Sjeletyven.

Alex Høgh Andersen on tunnettu tanskalainen näyttelijä, jonka ura alkoi joulukalenterista vuonna 2013, mutta parhaiten hänet tunnetaan Ivar the Bonelessina TV-sarjasta Viikingit. Sittemmin hän on tähdittänyt elokuvaa The Bombardment ja Viaplay-sarjaa The Viking - Downfall of a Drug Lord.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King
© Morten Bentzon

Johnni Gade on tullut tunnetuksi monestakin asiasta. Hän on tunnettu youtubettaja, jonka kanavilla keskitytään reagointiin ja pelaamiseen. Hän on myös tunnettu "battlerapper", tehnyt kuuluisat niin sanotut "diss tracksit" ja on vieläpä menestynyt radiojuontaja.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Sjeletyven merkittävästi menestynyt suoratoistaja, joka tällä hetkellä on töissä suurelle organisaatiolle nimeltä Method. He taas ovat lunastaneet itselleen 12 World First Raid -pomotaistoa vuosien kuluessa. Sjeletyven on yksi maailman parhaista World of Warcraftiin keskittyvistä suoratoistajista.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Liity siis mukaan klo 17:00 keskiviikkona 14. syyskuuta live-sivulla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä