Suomi
Gamereactor
uutiset
Horizon: Zero Dawn Remake

Huhun mukaan Horizon: Zero Dawnista tehdään joko remasterointi tai kokonaan uusi remake-versio

Ja se seuraava Horizon-peli näyttää olevan moninpeliä painottava live service.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

MP1st tietää huhuilla, että Guerrilla Games olisi tekemässä joko remasterointia tai kokonaan uutta remake-versiota viisi vuotta vanhasta pelistään Horizon: Zero Dawn.

Grafiikkaa parannettaisiin aiempaa mukavammalla valaistuksella ja liikeanimaatioilla, ja sen lisäksi tekstuuripintoja tehtäisiin uusiksi siinä missä hahmomallejakin. Tavoitteena on toki saada vanhempi peli samalle tasolle kuin jatko-osa Horizon Forbidden West. Veikkauksena on, että Sony haluaisi julkaista uusintaversion samoihin aikoihin Horizonin TV-sarjan kanssa.

Hiljan Playstation 5:lle julkaistu uusintaversio The Last of Us: Part I keräsi kritiikkiä siitä, ettei yhdeksän vuotta vanha peli olisi tarvinnut kokonaan uutta versiota. Sitä paitsi peliä myytiin tavallisen pelin hinnalla ilman vastaavaa sisältöä (moninpeli puuttui kokonaan). Jos pelin oli jo aiemmin ostanut, ei uutta versiota saanut ilmaisena (tai edes maksullisena) päivityksenä. Vastaavaa porinaa on nyt käynnissä mahdollisen Horizon: Zero Dawn -uusintaversion suhteen.

Edelleen huhujen mukaan se seuraava Horizon-peli olisi verkkomoninpeli, jossa on mahdollista pelata yhdessä kavereiden kanssa. Kaiken järjen mukaan luvassa olisi niin sanottu live service -nimike.

Horizon: Zero Dawn Remake
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä