Suomi
Gamereactor
lifestyle

Formula 1 tekee yhteistyötä Tottenham Hotspur Football Clubin kanssa Lontoon suurimmalla sähköisellä mikroautoradalla

Rata rakennetaan Tottenham Hotspur Stadiumille, joka toimii myös uusien kuljettajien kehittämisen keskuksena.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Melko odottamattomassa tapahtumien muutoksessa Formula 1 on ilmoittanut solmineensa strategisen kumppanuuden Tottenham Hotspur Football Club:n kanssa, jotta molemmat tekisivät Tottenham Hotspur Stadium nuorten kuljettajien lahjakkuuksien kehittämisen keskus, mutta myös Lontoon suurimman sähköisen mikroautoradan sijainti.

Kuten lehdistötiedotteessa ilmoitettiin, meille kerrotaan, että rata rakennetaan stadionin South Stand alle ja että se on ihanteellisesti paikka tuleville kansallisille karting-mestaruuskilpailuille. Tämän lisäksi Spurs Stadium sisältää myös joukon moottoriurheilumahdollisuuksia, kuten simulaatioyksiköitä, jotka kaikki kannustavat ja auttavat nuoria pääsemään moottoriurheilukentälle.

"Kun jatkamme urheilumme kasvattamista, yhteistyö maailmankuulujen tuotemerkkien, kuten Tottenham Hotspurin, kanssa antaa meille mahdollisuuden viedä Formula 1 ja moottoriurheilu uusille ja monipuolisemmille yleisöille", sanoi Stefano Domenicali, Formula 1:n toimitusjohtaja. "Karting-kokemus on kohde ja paikka, jossa perheet, ystävät ja pyrkivät kuljettajat ympäri maailmaa haluavat käydä ja nauttia, sitouttaa uusia yleisöjä ja tarjota saavutettava lähtökohta moottoriurheilun maailmaan."

Kahden urheilujätin välisessä kumppanuudessa F1 ja Spurs sitoutuvat ja pyrkivät edistämään ympäristövastuuta ja kestäviä aloitteita, jotka ovat linjassa F1:n suunnitelman kanssa tulla hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, ja Spurs' omien tavoitteiden kanssa.

Tämä on mainos:
Formula 1 tekee yhteistyötä Tottenham Hotspur Football Clubin kanssa Lontoon suurimmalla sähköisellä mikroautoradalla
Formula 1


Ladataan seuraavaa sisältöä