Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

ESL:n uudistettu Dota 2-turnaus on julkistettu

Dreamleague sisältää useita LAN-tapahtumia ja alkaa ensi kuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Parin viime viikon aikana alkoi kiertää muutamia huhuja, joissa kaikissa todettiin, että ESL: n oli pian määrä ilmoittaa ESL Dota 2 -piirin uudistamisesta. No, se on toteutunut, kun esports-elin on nyt yksityiskohtaisesti kertonut ESL Dreamleaguesta.

Dreamleague alkaa ensi kuussa 9. huhtikuuta ja kestää 23. huhtikuuta asti, ja se alkaa, kun Dota Pro Circuit's Division 1 päättyy, ja siellä nähdään parhaat joukkueet ympäri maailmaa kilpailemassa LAN-turnauksissa, joista ensimmäinen järjestetään Euroopassa ja ylpeilee 1 miljoonan dollarin palkintopotilla ja seuraava on 11.-25. kesäkuuta, kaikki ennen Riyadh Masters-turnausta, joka on asetettu 17.-30. heinäkuuta.

Mitä tulee siihen, kuka kilpailee ESL Dreamleaguessa, meille kerrotaan, että "vain parhaat joukkueet ympäri maailmaa kutsutaan kilpailemaan", mutta että kutsutut "investoidaan Dotan aiemman ESL World Rankings -järjestelmän kunnostamiseen uudeksi ja parannetuksi EPT Ranking Systemiksi".

ESL Dreamleaguen formaatti on myös hyvin erilainen, ja se päättyy nyt kahden viikon peliin, kahteen lohkovaiheeseen ja yhteen pudotuspeliin jokaista suurta tapahtumaa kohden. Tästä lyhyemmästä formaatista huolimatta meille luvataan edelleen "PALJON pelejä".

Mitä tulee siihen, missä voit katsella ESL Dreamleaguea, löydät streamin täältä.

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä