Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Dragonflight

Blizzard kertoo, että World of Warcraft: Dragonflight julkaistaan tämän vuoden puolella

Laajennuspaketti on ennakkotilattavissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Blizzard raotti verhoa ja kertoi World of Warcraft: Dragonflightista aiemmin tänä vuonna, niin vaikutti todella siltä, ​​että kehittäjä oli valmistelemassa sitä vuoden 2023 julkaisua varten. Etenkin, kun World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic on tulossa tänä vuonna. Mutta Blizzard ylitti kaikki odotukset kertoessaan tulevan laajennuksen saapuvan vuoden 2022 aikana.

Meillä ei ole tarkkaa päivämäärää, milloin se julkaistaan, mutta kertoman mukaan myöhemmin tänä vuonna.

"Olemme iloisia voidessamme kertoa, että tuomme seuraavan laajennuksen pelaajien ulottuville myöhemmin tänä vuonna. Dragonflight on paluu Azerothiin, antaen vapauden tutkia ja seikkailla, josta World of Warcraft tunnetaan." sanoi vastaava tuottaja Holly Longdale: "Tämä on tilaisuutesi tutustua henkilökohtaisesti tarinallisen Dragon Islesin rikkaaseen historiaan ja uppoutua korkeaan fantasiaan Warcraft-universumin ytimessä."

Blizzard kertoi samalla, että laajennuksen voi nyt tilata ennakkoon. Tarjolla on jopa kolme eri versiota: Base Edition, Heroic Edition ja Epic Edition. Kukin näistä antaa muutaman lisäbonuksen, joita voit käyttää pelin sisällä. Katso alta, miten ne eroavat toisistaan.


  • Perusversio: Sisältää Drakksin, ennakkoon ostetun bonuslemmikin, joka on mukana tehtävissäsi.

  • Heroic Edition: Sisältää Drakks-bonuseläimen ennen ostoa, uuden Murkastrasza-lemmikin, Dragonflight-tason hahmolisäyksen (taso 60) ja uuden Tangled Dreamweaverin lentävän telineen.

  • Epic Edition: Sisältää kaikki Base- ja Heroic-esineet, Timewalker's Hearthstone -efektin, Diadem of the Spell-keeper head-slot-transmogin, Wings of Awakeningin taka-auko-transmogin viidessä värivaihtoehdossa ja 30 päivää peliaikaa.

World of Warcraft: Dragonflight

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä