Suomi
Gamereactor
lifestyle

Anna takaisin Äiti Maalle muuttumalla kompostiksi, kun kuolet

Recompose tarjoaa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon polttohautaukselle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme kaikki ajatelleet, mitä haluamme tapahtuvan meille kuollessamme. Perinteinen hautaaminen, polttohautaus, on olemassa joukko vaihtoehtoja, mutta nyt yhdysvaltalainen Recompose haluaa lisätä toisen vaihtoehdon taisteluun.

Yrityksen avulla voit kirjaimellisesti muuttua kompostiksi kuollessasi, joten voit antaa takaisin Äiti Maalle auttamalla seuraavaa viljelykasvien ja kasvien satoa kasvamaan. Kuten The Independent raportoi, prosessin sanotaan olevan paljon vähemmän vaikuttava ympäristöön verrattuna nykyään käytettyihin yleisempiin menetelmiin, ja sillä vältetään arkun, hautakiven ja niin edelleen valmistuksessa syntyvät päästöt ja hiilijalanjälki.

Raportin mukaan Recompose-prosessissa on jo rekisteröitynyt noin 200 ihmistä, ja prosessiin rekisteröityneistä 25% on alle 49-vuotiaita ja on maksanut ennakkoon ollakseen "Recomposed".

On olemassa muutamia esteitä, jotka on vielä ylitettävä, ja ne pyörivät suurelta osin lakien ympärillä, joissa ihmisen kompostia voidaan levittää, jotka tällä hetkellä noudattavat tuhkan leviämisen lakeja, mutta epäilemättä, jos tämä prosessi lähtee liikkeelle ja yleistyy, näemme täällä joitain muutoksia.

Tämä on mainos:
Anna takaisin Äiti Maalle muuttumalla kompostiksi, kun kuolet


Ladataan seuraavaa sisältöä